Na Kanye West en PewDiePie onderschrijft de beroemde Rapper Logic Bitcoin

Bitcoin heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen na de enorme rally die het voorbij de $ 15.000 duwde en velen schokte. De asset is door veel internationale beroemdheden in de gaten gehouden en het lijkt erop dat de beroemde rapper Sir Robert Bryson Hall II, in de volksmond bekend als Logic, de laatste is die Bitcoin onderschrijft, met de aankondiging direct nadat Bitcoin een enorme stap had gezet en trending was op Twitter.

Met een tweet op 7 november merkte de inmiddels gepensioneerde rapper en contentmaker wiens records bij vele gelegenheden bovenaan de hitlijsten stonden op dat zijn manager Chris Zarou hem had overtuigd om Bitcoin Billionaire te kopen.

Hoewel details over de investering niet zijn onthuld, vermeldde Logic in zijn tweet dat het „een grote investering in #bitcoin“ was

Logic heeft meer dan 2,3 miljoen volgers op Twitter en de community leek enthousiast over de intrede van de rapper in de wereld van cryptocurrencies. Aan de andere kant waren sommigen bezorgd over zijn tijd van binnenkomst vanwege de $ 1500-verhuizing de dag ervoor en een steile correctie zou de rapper van gedachten kunnen veranderen.

Dit is echter vrij onwaarschijnlijk omdat Logic’s manager Zarou een voorstander van Bitcoin lijkt te zijn, aangezien hij een paar dagen eerder had getweet dat hij „onverantwoordelijk lang“ is op Bitcoin.

De term onverantwoordelijk lang is geformuleerd door hedgefondsbeheerder en Bitcoin-bull Raoul Pal, die gelooft dat Bitcoin in deze marktcyclus $ 1.000.000 zou kunnen bereiken als gevolg van institutioneel belang.

Logic is niet de enige artiest die op Bitcoin gokt, want hij wordt gesteund door de Grammy-winnaar en presidentskandidaat Kanye West, die vorige maand live ging op de populaire Joe Rogan Podcast en Bitcoin prees.

Ondertussen YouTube sensatie PewDiePie tentoongesteld non-fungibel tokens (NFT) en cryptocurrencies om zijn 107 miljoen abonnees eerder deze maand, toen hij het bevorderen van een Pokemon-stijl spel genaamd Wallem, waar hij ook de verkoop van zijn in-game “PewDiePie huid”, zoals een NFT.

Bitcoin-rally wordt niet aangewakkerd door particuliere beleggers

Ondanks dat meerdere beroemdheden cryptocurrencies zoals Bitcoin onderschrijven, blijkt uit gegevens van Google Trends dat de interesse in de term ‚Bitcoin‘ en andere gerelateerde zoekopdrachten nog steeds op een dieptepunt in meerdere jaren lag.

Dit zou een aanwijzing kunnen zijn dat de huidige rally wordt gevoed door institutionele spelers zoals Grayscale en andere fondsbeheerders op basis van de cijfers die door deze instellingen worden gerapporteerd.

De Cash App van mobiele betalingsdienstaanbieder Square zag ook een aanzienlijke stijging in de omzet in het derde kwartaal, dankzij Bitcoin. Op basis van haar financiële rapport aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, werd Bitcoin de grootste bron van inkomsten voor Cash App.

Alles bij elkaar genomen, is Logic en andere beroemdheden die de Bitcoin-markt betreden nog steeds goed nieuws voor de industrie als geheel als het gaat om het populariseren van deze vrij nieuwe beleggingscategorie.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.