Peter Schiff mener velstående investorer og institusjoner vil ikke kjøpe bitcoin når inflasjonen endelig begynner

De siste par månedene har vært bemerkelsesverdig for bitcoinmarkedene. Den første kryptovalutaen som handlet til $ 3800 akkurat den andre dagen, brøt $ 19.000 for første gang siden bullmarkedet i 2017.

Til tross for den ekstraordinære ytelsen fortsetter gullbug Peter Schiff å kritisere OG-kryptovalutaen. Denne gangen hevdet Euro Pacific Capital-sjefen at store investorer og institusjonelle kunder ikke vil vende seg til Bitcoin Trader når de begynner å bekymre seg for den neste store inflasjonsbølgen.

Institusjoner velger gull over Bitcoin: Peter Schiff

I følge Peter Schiff er store penger og institusjoner fortsatt ikke bekymret for inflasjon. Dette manifesteres av de lave obligasjonsrentene. Men når de begynner å bekymre seg, vil de kjøpe gull, ikke flaggskipskryptovalutaen.

Kryptohateren fortsetter å si at bitcoin bare tiltrekker seg små spekulanter og en håndfull kapitalforvaltere som utnytter spekulantene.

Han sa:

“Store investorer og institusjoner er fortsatt ikke bekymret for inflasjonen, noe som fremgår av lave obligasjonsrenter. Når de endelig begynner å bekymre seg, vil de kjøpe #gull, ikke #Bitcoin. Hovedkjøperne av Bitcoin er små spekulanter og noen få fondforvaltere som benytter seg av dem. ”

Med mindre du har bodd under en stein, ville du vite at Schiff er en serie bitcoin naysayer. Han bruker enhver sjanse han får til å plette bitcoins bilde mens han retter oppmerksomhet mot sitt dyrebare handelsgull. Med sin siste tweet sender han beskjeden om at institusjonelle investorer og andre store investorer ikke ser på bitcoin som en inflasjonssikring.

Dette er imidlertid ikke tilfelle. Mens gull lenge har vært førstevalget som en sikring mot inflasjon, mister det gule metallet sakte sin glans i en digital verden. Enda viktigere, bitcoin har totalt knust gull i år når det gjelder YTD-gevinster. Mens gull bare har fått 24% siden begynnelsen av året, gleder bitcoin seg over 172%.

Dessverre for Schiff foretrekker Millenials som sønnen Spencer i økende grad den beste kryptovalutaen i stedet.

Peter Schiffs sønn avviser farens råd og akkumulerer BTC

Selv om Peter Schiff har over 30 års investeringserfaring, har ikke sønnen hans, Spencer Schiff, noe av farens råd om bitcoin. I begynnelsen av september avslørte Schiff at Spencer hadde kjøpt enda mer bitcoin mot hans råd. På den tiden opplevde bitcoin en korreksjon rundt $ 10.000-nivået, og det ser ut til at Spencer så på dette som en god mulighet til å legge til sine beholdninger.

Peter Schiff spurte Twitter-samfunnet om de ville velge økonomisk rådgivning fra en 58 år gammel veteran som han selv eller en 18-årig høyskole som aldri har hatt en eneste jobb. Et overveldende flertall av respondentene valgte Spencer, ikke faren hans.

Gullkunnere som Schiff er ofte skeptiske til bitcoin fordi kryptovalutaen truer med å ta markedsandeler fra den gule legeringen, for ikke å nevne den ettertraktede tittelen som den foretrukne butikken med verdi. Siden bitcoin bare begynner, forventer jeg fullt ut at Schiff vil finne nye vinkler for å prøve å rive ned referansekryptovalutaen i nær fremtid.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.